Kismama jóga

Kedves Kismamák és Pocaklakók!

A gyermekvárás testi-lelki felkeszülését elősegítő jóga órák kismamák részére.

Az órák fő témája a meditáció /baba-mama kommunikáció/ csípőnyitás és mellkasnyitás, gerincmobilizáció, gátizomtorna, relaxáció, légzés technikák.

A hangsúlyt egyfelől a csípőre és a medencére irányítjuk. Várandosság alatt kifejezetten ajánlott gyakorlatokat végzünk. A csípőízületet alaposan nyújtjuk, lazítjuk és oldjuk annak feszültségét. Serkentjük a medencetájék vérkeringését. A gyakorlatok által nyújtjuk a comb belső közelítő izmait és intenzíven hatunk a gátizmokra. Oldjuk a csípő kötöttségét, merevségét és tágítjuk azt. A nyitott csípő megkönnyíti szülést.
A mellkasnyitó gyakorlatokkal felszabadítjuk a mellkast növeljük a mellkas terét, ezáltal elkerülhetőbbé válik a savtúltengés és enyhítjük annak kellemetlen tüneteit a várandósság ideje alatt. Könnyebbé válik a légzés. A helyes testtartásnak a kialakításával megszüntethető a hát és derékfájás.

A kisbabák kiegyensúlyozott érzelmi alapjait már a várandósság ideje alatt letehetjük és érzelmi érésüket elősegíthetjük. Ebben segítenek a meditációs és relaxációs gyakorlatok. A gyakorlatok által mind testileg, mind mentálisan, mind lelkileg felkészülhetsz a szülés csodálatos beavató folyamatára.

Ebben támogatunk téged.

Szeretettel várunk minden kismamát és pocaklakóját a kismama jóga óráinkon!

Oszd meg!