Az Új Energiás lélekgyógyászat

Földünk folyamatosan változik, emelkedik Földanyánk rezgése és ezzel párhuzamosan emelkedik a Földön élő emberek rezgése, energetikai minősége. Sok-sok teremtett földi lélek a lelke útjára lép, tisztul, gyógyul és fejlődik, ezen folyamatokat támogatják azok az Új aranykori gyógyító technikák és módszerek, amelyek hatékony és eredményes módon segítenek bennünket.

Egyre tudatosabban keressük a lelkükkel való kapcsolatot, egyre jobban érzékeljük a Forrástól való elválasztottságunkat s lázasan kutatjuk vállalt küldetésünk. A bennünk élő abbéli vágyunk felerősödött, hogy megismerjük isteni élettervünk, melyet leszületésünk előtt válsztottunk. Egyensúlyra, harmóniára törekszünk, s a lelki béke megteremtésének irányába mozdulunk.

Eljött az ideje a cselekvésnek, a változtatásnak, a régi energiák elengedésének, a múlt lezárásának, a megbocsátásnak, lelki terheink letételének, érzelmi gyógyulásunknak, karmikus addósságaink rendezésének, kapcsolataink a szeretetbe, békességbe, harmóniába való felemelésének, a szív és szeretet alapú őszinte kapcsolódások létrehozásának.

Amennyiben lelked megérett és készen állsz a változásra, a régi berögzült mintáid, szokásaid, programjaid, hitrendszereid elengedésére s valóban szívből vágyod, hogy azzá válj, aki valójában vagy, fénylő, ragyogó ÖnMAGaddá, a benned élő Forrástól kapott potenciálod, képességeid felvállalására s lelked útját szeretnéd járni, s igaz valód élni, akkor nagy szeretettel várlak egy lélekemelő kezelésre, a magaddal hozott témád kibontására és feloldására. Hiszen ekkor már be tudod fogadni az isteni gondviselés által nyújtott segítséget.

Amiben kérhetsz és kaphatsz is segítséget

Szánj időt magadra. Törődj a testeddel és a lelkeddel. Hidd el, megérdemled.

Jelentkezz be most!