Gyógyító jógaterápia

GYÓGYÍTÓ JÓGATERÁPIA

Sok tévhit és téves elképzelés kering a köztudatban a jógáról, a jóga több ezer éves rendszeréről.

Szeretném mindezt eloszlatni és a jóga gyógyító aspektusát előtérbe helyezni.

A jóga méltán éli virágkorát napjainkban, hiszen sok ember számára nyújt hathatos segítséget a stressz által okozott tünetek kezelésében, orvoslásában.

Ha STRESSZES a munkád az életed az különösen érinti az idegrendszert az idegrendszered működését. A stressz tünetei jelentkezhetnek krónikus fáradtság, álmatlanság, izomgyengeség, zsibbadás, immungyengeség, vérnyomás problémák, pajzsmirigy működési zavar, koncentrációs zavar, gyomorfájdalom, emésztési gondok, nőgyógyászati panaszok és ingerlékenység, türelmetlenség, migrén formájában is.

A tanfolyamon való gyakorlás keretein belül behatólag foglalkozunk testgyakorlatokkal, légzőgyakorlatokkal, meditációs gyakorlatokkal, az elme kondicionálásával az elmefolyamatok lecsillapításával, mely javítja a koncentrációt az összpontosító képességet és a teljesítményt. A tiszta tudatos jelenlét megélését téve lehetővé a mindennapokban. A meditáció hatékonynak bizonyul migrénes fejfájás csökkentésére.

Tanulunk stresszoldó technikákat, feszültségoldó légzőgyakorlatkat és RELAXÁCIÓT, elsajátítjuk az elengedés művészetét. Harmonizáljuk és feltöltjük az idegrendszert ezáltal megszüntetve az idegi kimerültséget.

Nem utolsó sorban a jóga gyakorlatainak hatására elindul egy pozitív változás az életedben. Javulnak a társas kapcsolataid, elfogadóbbá válsz önmagaddal, embertársaiddal és a környezeteddel szemben. Türelmesebbé válsz és nő a problémamegoldó képességed. Felfrrisít és energetizál.

A rendszeres gyakorlással beindulnak az öngyógyító folyamataid, a tested rejuvenálódik, az idegrendszered újra struktúrálódik, az immunrendszered ellenállóbbá válik.

Energiamunkát végzük, valamint testmunkát, pozitívan hatunk az egész szervrendszerre, a testünk teljes mátrixára.

A jóga gyakorlása tulajdonképpen energiagyógyítás testre-lélekre-szellemre ható tisztít-gyógyító folyamat, egy alternatív gyógyulási mód, rendszer, mely hatékony kiegészítője a nyugati orvoslásnak. 

Szeretném mindenk számára elérhetővé tenni a jóga gyógyító hatását és kézzelfogható eszközzé tenni a számodra.

A tanfolyam néhány szóban: TISZTULÁS-GYÓGYULÁS-MEGÚJULÁS

A gyakorlatok NEM igényelnek a jógában való jártasságot, gyakorlatot.

Teljesen kezdőknek is bátran ajánlom a tanfolyam elvégzését.

Oszd meg!