2020 – Elméleti és gyakorlati képzés

Ha már egy ideje jógát gyakorolsz és jógát oktatsz és valóban a jógára,  életútként,  hivatásodként és küldetésedként tekintesz, valamint a spiritualitás irányába nyitott vagy és késznek állsz arra, hogy hiteles forrásként addhasd tovább tudásod és tapasztalataidat a gyakorlóid számára, akkor ez a képzés neked szól. 

Felelőséged tanítóként, jóga gyakorlóként tiszta csatornaként, közvetítőként tudatosan jelen lenned az óráidon, tanfolyamaidon, workshopjaidon hiszen a forrás energiáját közvetíted óráról-órára. 
Az én küldetésem az embereknek a jógát, ezt a spirituális és lelki  fejlődésünket elősegítő, EGYségünket, EGÉSZségünket megteremtő, tudatosságunkat emelő technikát a Forrásból áthozni,  annak isteni eszenciáját a jóga lényegét, áldását tovább adni és hiteles küldtéstudattal és felelőséggel rendelkező jóga oktatók számát gyarapítani.

Az Új Aranykori jóga gyakorlás mikéntje abban rejlik, hogy mindig az aktuális energiákhoz igazodik és lélekközpontú, valóban gyógyító hatású és testi-lelki-szellemi egyensúlyt s mindenekelőtt egyéni energetikai harmóniát eredményező, erőszakmentes és megengedő a jelen pillanatnyi fizikai-mentális-érzelmi-lelki-energetikai állapotunkhoz idomuló. Finomam áramló, kioldó, mélyreható energiamunka. 

A jóga gyakorlás  és tanítás egy új dimenziója.

Ez a képzés mind a saját jóga gyakorlásodban, mind a jóga oktatásodban az életedhez való hozzáállásodban és emberi kapcsolataidban egyaránt nagy áttörést és fejlődést eredményez, ami az életed minden területén pozitív változást mozdít elő. 
Rengeteg értékes információ és tudásanyag elsajátítása, mely hatékony, eredményes és gyógyító hatású gyakorlást és oktatást tesz lehetővé a számodra.

Ez a képzés nem a papírról szól és nem is arról, hogy többre tartsd magad a többi jógaoktatóhoz képest, hiszen ez a 3. Dimenziós tudati szint a Napfonat csakra tudatú és szintű gyakorlást teszi lehetővé.

A képzés célja

A cél az Szívcsakra tudatú, lélekközpontú jóga gyakorlást a felső éneddel való együttműködést és felső központok felé való törekvést a Forrással való együttműködést segíti elő. 

A képzés célja spirituális képességeid tudatos használatának elsajátítása, a jóga gyakorlásában és  oktatásában való alkalmazása. A jóga terápiás megközelítésének hatékony alkalmazásában való jártasság elsajátítása.

Egy új szemléletmód kialakítása, a jóga, mint testmunka és energiamunka, mely megközelítés segít, hogy a jóga iránti szenvedélyed elmélyüljön és erős maradjon.

Rengeteg új és hasznos információ és bőséges tudásanyag, gyakorlatorientáltság.

Tudat és rezgésszint emelő kurzus, mely a saját személyes fejlődésed és önmegismerésed teszi lehetővé, pozitív energiák indulnak be az életedbe, testileg-lelkileg megújít, feltölt, új lendületet ad.

“Az út, amely elvezet igazi önmagadhoz.”

A képzés tematikája

 • A jóga oktató, a jóga gyakorló spirituális higéniája, avagy, hogyan légy energetikailag tiszta és gyakorolj a niyama elvei szerint. A saucsa a tisztaság újboli értelmezése.
 • Jóga oktatóként és gyakorlóként az energetikailag tiszta és magas frekvenciájú rezgésekkel átítatott tér kialakítása, fenttartása.
 • Védelmező erőtér megteremtése a saját magad és gyakorlóid számára, auravédelem.
 • Felsőbb éneddel való kapcsolat kialakítása és felsőbb éned által vezetett gyakorlás elsajátítása.
 • A Forrással való konnekció létrehozása a gyakorlóid számára való energia csomag lehívása és kibontása.
 • Az átadás és az elengedés művészete.
 • A jóga gyakorlatainak adott csakrákra  gyakorolt hatásainak ismertetése.
 • Csakratisztító technikák.
 • Meditációs technikák.
 • Relaxációs technikák.
 • Egy jógaoktatónak fontos, hogy törődjön és gondoskodjon önmagáról, feltöltődéséről, energetikai háztartásának rendbetételéről, hogy gyógyító energiákat tudjon küldeni a klienseinek, ennek módjai a mindennapokban.
 • Hogyan tudod bevonzani, azokat a klienseket és ügyfeleket, akiknek hatékonyan, sikeresen és eredményesen tudsz segíteni, a jóga gyógyító aspektusa.

Oszd meg!

Szánj időt magadra. Törődj a testeddel és a lelkeddel. Hidd el, megérdemled.

Jelentkezz be most!