LEMÚRIAI MÉHSZERTARTÁS
Az ősi Lemúriában a plejádokbeli anyák generációról generációra adták tovább a tiszta szakrális szertartásokat, melyek tiszták és változatlanok maradtak, s az Akasha Papnői mai napig őrzik mindezen tudást.

Most elérhetővé vált számunkra a Földön jelen lévő lemúriai, ősi Istennői energia, a szeretet feminin esszencia, amely teljes harmóniában volt a férfi, masculin energiával, annak támogató erejével.

Erre a napra egy olyan Égi Program érkezett, mely segít bennünket nőket, visszaemelni erőnk teljébe, a nővériségbe, a szeretet feltétel nélküli megtartó, tápláló, lágy, gyengéd, együttérző önmagunkat s a férfit gyógyító ősi női energiába. Melyben a nő mèltó helyére kerül.

Ez az új nő korának kezdete.

Ezen a napon az Akashátokban jelenlévő régi negatív emléklenyomatokat, mintázatokat, elöző életbeli, jelen életbeli fájdalmas életeseményeket, traumákat, megsebzett lelketek emléksúlyait, melyekkel meg kellett bírkoznotok ebben a létidőben oldják, gyógyítják, átlényegítik, transzformálják.

Égi támogatást kapunk, ahhoz, hogy helyreállítsuk megújítsuk önmagunkban a maszkulin, férfi energiához kapcsolódó bizalmunkat.
A férfi és a nő kapcsolatának újraértelmezése, az egó játszmák, harcok férfi és nő közötti megszüntetése, átlényegítése, a nemek s az energiák kiegyenlítődése, harmónizálása történik, mely folyamat a nap folyamán bontakozik ki.

Azzá a nővé válsz, aki képes sérüléseit begyógyítani, a belénevelt férfiakról alkotott képeit, hiedelmeit, kondícióit, a férfiakkal kapcsolatos csalódásait s múltját hátrahagyni, lezárni. Amihez elengedhetetlen a megbocsátás.
Mély gyógyító és transzformáló folyamaton mész keresztül.

Ez a szertartás elvezet Önmagad felfedezéséhez és felválllásához, női energiáidhoz tisztán való kapcsolódásához, Nőiséged szabadon való megéléséhez a mindennapokban és segít abban, hogy örömödet leld a Nő-Férfi kapcsolatban, mindezt egy támogató, felemelő női közösségben.

Miben segít számodra ez a szertartás?

A benned lévő ősi szakrális nő-férfi tiszta kapcsolódás megéléséhez, a harmónikus, tudatos párkapcsolat megteremtéséhez. 💑

A szertartáson különleges egyedi ( Veres Kriszta által készített egyiptomi ) szakrális olajok használatával támogatjuk a folyamatokat.

Kiknek ajánlott a szertartás:

🔸️Minden nőnek, aki harmónikus, szeretetteli PÁRKAPCSOLATRA vágyik
🔸️Minden nőnek, aki keresi a társát s szeretné, azt megtalálni
🔸️Minden nőnek, aki megkívánja újítani a párkapcsolatát
🔸️Minden nőnek, aki sérült már párkapcsolatban valamilyen módon
🔹️Minden nőnek, akinek fontos a testi, lelki, szellemi egészsége, egyensúlya, harmóniája
🔹️Minden nőnek, aki önbizalomát, önbecsülését, önértékelését szeretné megerősíteni
🔹️Azoknak a nőknek, akik fejlődni szeretnének
🔹️Azoknak a nőknek, akik szeretnének tiszta női minőségükhöz kapcsolódni, a bennük élő ragyogó nőt felszínre hozni
🔹️Azoknak a nőknek, akik szeretnének megszabadulni gátló félelmeiktől, nőként rejtőzködésüktől
🔹️Azoknak a nőknek, akik kívánnak tenni önmagukért, egy teljesebb, harmónikusabb élet megteremtéséért
🔹️Azoknak, akik ki akarnak szabadulni méltatlan helyzetükből, függőségből ( pl. munkahely, kapcsolatok, betegség.. ) s változtatni szeretnének
🔹️Azoknak a nőknek, akiket bántalmaztak, abuzáltak
🔹️Azoknak, akik körülményeik áldozatának érzik magukat
🔹️Azoknak, a nőknek akik nem merik felvállalni önmagukat, tartva mások megítélésétől
🔹️Azoknak, a nőknek, akik szeretnének kilépni a régi társadalmi elvárásokból, megfelelések nyomása alól, régi párkapcsolati örökölt mintákból

🔸️Meddőség, terméketlenség esetén

🔸️Menopauza esetén, változókorban

🔸️Nőgyógyászati betegséggel küzdőknek /mióma, ciszta, petefészek rendellenességei, menstruációs problémák, görcsök, PMS szindróma, endometriózis, PCOS, krónikus kismedencei fájdalom, hólyaggyulladás…/

🔸️Hormonáliz zavarokkal küzdőknek

Oszd meg!